Zamówienia (pn-pt.: 9:00 - 16:00):
513 858 430, 507 796 740
Email: [email protected]
Email: [email protected]
63,00 zł
63,00 zł za szt
Nowy
Chwilowy brak produktu w magazynie!
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Legendarne kulki zanętowe Citruz w nowym, białym wydaniu. Kolor ten jest doskonale widoczny na dnie i świetnie sprawdza się we wszelkich warunkach.
W połączeniu z różowymi kulkami zanętowymi Citruz, Citruz White Boilies tworzą zabójczą kombinację, która dodatkowo umożliwia użycie wielu przynęt, takich jak chociażby zbalansowane kulki Citruz Wafters, czy też pop upy Airball.
Białe kulki są podstawową bronią na karpie Alana Blaira, który posługuje się nimi głównie na zatłoczonych, miejskich łowiskach, ale także na dzikich zbiornikach, w których karpie nie są poddane dużej presji wędkarskiej. Dostępne rozmiary: 12, 15, 18 i 20 mm w 1-kilogramowych opakowaniach.
Nash Tackle to jeden z pionierów wśród producentów profesjonalnego sprzętu do połowu karpi. Firma ta została założona przez legendarnego Kevina Nasha, który od lat 70-tych jest wynalazcą i głównym projektantem większości przełomowych produktów, bez których dzisiejsze karpiowanie nie byłoby tym czym jest. Sprzęt produkowany i udoskonalany przez firmę z ponad 40 letnim doświadczeniem, jest perfekcyjnie dopasowany do potrzeb karpiarza, a o jakości i niezawodności świadczy chociażby liczba stałych i zadowolonych klientów na całym świecie! Innowacyjność, bezkompromisowa jakość i wykorzystywanie najnowszej technologii to cechy, które powodują, że Nash Tackle od samych narodzin wędkarstwa karpiowego jest numerem 1 wśród producentów profesjonalnego sprzętu i przynęt do połowu karpi.
Wykorzystujemy pliki cookies
W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.
Więcej informacji
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.