Zamówienia (pn-pt.: 9:00 - 16:00):
513 858 430, 507 796 740
Email: [email protected]
Email: [email protected]
499,00 zł
Nowy
Chwilowy brak produktu w magazynie!
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Długość (cm) | 301, 320 |
Ciężar wyrzutowy min (g) | 0 |
Przelotka startowa 50 mm | nie |
Rękojeść | mieszana (pianka + korek) |
Długość transportowa (cm) | 170 |
Waga (g) | 150, 140 |
Ciężar wyrzutowy max (g) | 50 |
Wędzisko oparte zostało na serii feederów World Champion opracowanej w roku 2016 przez Jensa Koschnicka dla Browninga. Stare wędzisko zostało co do długości, akcji i wzornictwa ulepszone zgodnie z wizją Jensa. Nowy blank wyróżnia się niezwykłą precyzją rzutu. Usztywnione zostały określone strefy powyżej rękojeści. Jednakże zachowana została ogólna, wymagana przez Jensa, miękka akcja w ostatniej jednej trzeciej długości wędek. Niech nie zmylą Cię Twoje oczy. Mimo, że wędka wygląda na delikatną i ma przyjemną akcję, może miotać ciężkimi zestawami i są również odpowiednie do połowu karpi. Szczytówki mają znaną średnicę 2.2 mm, co pozwala używać szczytówek z serii World Champion. Jednakże innowacyjną rzeczą jest to, że szczytówki Silverlite mają różne średnice przelotek.
Firma Browning oferuje doskonały sprzęt wędkarski oraz akcesoria do łowienia feederem. Najważniejsze w ofercie pozostają jednak tyczki, których projektowaniem i produkcją zajmuje się sztab wyspecjalizowanych fachowców: od mistrzów wędkarstwa takich jak sir Bob Nudd, aż po inżynierów materiałoznawstwa i technologów produkcji. Wszystkie modele przed wprowadzeniem do obrotu są intensywnie testowane „nad wodą“ co gwarantuje, że są to sprawdzone i niezawodne produkty.
Wykorzystujemy pliki cookies
W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.
Więcej informacji
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.