Zamówienia (pn-pt.: 9:00 - 16:00):
513 858 430, 507 796 740
Email: [email protected]
Email: [email protected]
69,99 zł
69,99 zł za szt
Nowy
Wysyłka w 24h.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Zawiesina trzech gatunków krewetek wodnych z wody słodkiej i słonej, Brine Shrimp & Gammarus, została opracowana przez Maxa Hendry'ego w oparciu o szeroko stosowane w akwarystyce pasze dla krewetek, służące do ich karmienia i uzyskiwania szybkich przyrostów. Doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju mieszanek zanętowych, z wieloma możliwościami wykorzystania przy tworzeniu chmur zanętowych do spomba, oraz do łowienia z powierzchni lub przy użyciu spławika. Świetnie sprawdzi się też na zarośniętych łowiskach, gdzie ze względu na dużą ilość naturalnego pokarmu mogą wystąpić problemy z zainteresowaniem karpia innym rodzajem pożywienia w dłuższych okresach czasu.
Nash Tackle to jeden z pionierów wśród producentów profesjonalnego sprzętu do połowu karpi. Firma ta została założona przez legendarnego Kevina Nasha, który od lat 70-tych jest wynalazcą i głównym projektantem większości przełomowych produktów, bez których dzisiejsze karpiowanie nie byłoby tym czym jest. Sprzęt produkowany i udoskonalany przez firmę z ponad 40 letnim doświadczeniem, jest perfekcyjnie dopasowany do potrzeb karpiarza, a o jakości i niezawodności świadczy chociażby liczba stałych i zadowolonych klientów na całym świecie! Innowacyjność, bezkompromisowa jakość i wykorzystywanie najnowszej technologii to cechy, które powodują, że Nash Tackle od samych narodzin wędkarstwa karpiowego jest numerem 1 wśród producentów profesjonalnego sprzętu i przynęt do połowu karpi.
Wykorzystujemy pliki cookies
W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.
Więcej informacji
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.