Dodatek zanętowy Ringers Crush Boilie (300ml)

Szybka wysyłka
Złóż zamówienie w ciągu 12h 47m 29s A zostanie wysłane: 29.04.2024 r.

29,90 zł

27,51 zł

-8%

27,51 zł za szt

Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 29,90 zł

Nowy

Wysyłka w 24h.

Wybierz wariant:

attention

Obniżyliśmy już cenę tego produktu na ile mogliśmy.

Twój dodatkowy rabat kumulacyjny nie wpływa na wysokość tej promocji, jednak zakup tego produktu wlicza się do sumy zamówień w systemie rabatowym.

Rabat
Sprawdź, jak
zdobyć rabat
Darmowa wysyłka
Darmowa wysyłka
już od 200 zł


Obsługujemy płatności:
PayPoPłatności

Drobne, rozdrobnione fragmenty kulek proteinowych o aromacie czekolady. To doskonały sposób na wzmocnienie wybranej przynęty. Fantastyczny dodatek do przynęt i pelletów podczas łowienia koszyczkami do metody i nie tylko. Sprawdzone w połowach karpi, leszczy i linów. Zaleca się stosować 2 nakrętki na 0,5 l mieszanki. 


Podstawowe parametry: 

  • aromat: Chocolate
  • pojemność: 300 ml

Firma Ringers to ceniona angielska marka założona przez doświadczonego wędkarza Phila Ringera, znana przede wszystkim z niesamowicie skutecznych przynęt haczykowych, zanęt oraz pelletów dedykowanych głównie pod metodę "Method Feeder". 

Produkty tej samej kategorii
Ustawienia prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies!
W celu prawidłowej obsługi sklepu oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam czy remarketingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj: politykę prywatności i plików cookies. Szczegółową konfigurację możesz określić klikając poniżej przycisk ustawienia.
Preferencje plików cookie

Wykorzystujemy pliki cookies

W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.